Anti-verveel tips voor in de vakantie

Hallo lieve mensen!

De vakantie is de tijd om heerlijk niks te doen en tot rust te komen. Misschien ga je op vakantie, maar er zijn altijd momenten dat je je kunt gaan vervelen. Je vervelen is soms super fijn, maar er zijn ook momenten dat je daar helemaal geen zin in hebt. Hierbij geef ik jullie wat tips om de saaie momenten te voorkomen.

perfection | via Tumblr

Lees een boek!

Nou dit klinkt niet meteen als het meest spectaculaire ding, maar lezen kan heerlijk ontspannend zijn. Neem er echt lekker de tijd voor en laat je niet door dingen zoals je telefoon afleiden. Ga als het lekker weer is buiten in de zon zitten en pak er een heerlijk glas drinken bij. Genieten maar!

FP Escapes: 5 Things to Do Near San Juan Del Sur

Probeer yoga uit!

Weer een heerlijke manier om te ontstressen. Als je nog nooit yoga hebt gedaan is de vakantie DE tijd om dat eens uit te proberen. Ik ben geen yoga pro hoor, helemaal niet zelfs, dus ik gebruik vaak filmpjes op youtube om een geleide yoga sessie te doen. Ondertussen heb ik al wel een aantal kanalen gevonden die ik heel fijn vind; Yoga with Adriene , Sarah Beth Yoga, Yoga by Candace en Brett Larkin Yoga. Als je nog maar net begint met yoga, zoek dan naar de beginner lessen, zo kun je het leren. Weet ook dat het niet allemaal meteen perfect moet gaan. Doe het op jouw manier. Niks is fout.

Untitled

Ga een middagje shoppen

Heerlijk door de straten dwalen op zoek naar de leukste spulletjes, dit vind volgens mij iedereen wel leuk.

The Things Everyone Should Clean Every Day (No Matter What) | Apartment Therapy

Maak het huis schoon

Dit klinkt niet al te plezierig, maar als je bezig bent voel je je zo goed! Je bent gewoon het huis aan het schoonmaken! Achteraf is het al helemaal leuk natuurlijk, dan kun je trots zijn op jezelf en je hebt een mooi schoon huis. Zet ook lekker een muziekje op, dan wordt het nog leuker 🙂

Kleur in een kleurboek voor volwassenen

Je kunt echt de meest mooie dingen maken in deze kleurboeken! Je hoeft hier helemaal geen tekentalent voor te hebben, want je kunt gewoon makkelijk vakjes inkleuren. Lekker creatief bezig zijn en ondertussen weer heerlijk ontspannen.

IMG_3735

Maak een smoothie

Smoothies zijn lekker, makkelijk en gezond. Nou wat wil je nog meer? Een tijdje geleden maakte ik een artikel over twee lekkere smoothies en hoe je ze kunt maken. Kijk er gerust even naar en maak ze ook of verzin zelf een lekkere smoothie.

5 DIY Facial Masks | Totally Love It

Organiseer een verwenavondje

Een avondje voor jezelf, maar kan natuurlijk ook met meerdere mensen. Ga lekker met een boek en een kop thee op de bank zitten. Daarna neem je heerlijk een maskertje en ga je in bad of onder de douche. Steek kaarsjes aan en ga fijn in bed zitten met je laptop op schoot om je lievelingsserie te kijken. Nou, wat mij betreft een top avondje!

Dit waren mijn anti-verveel tips! Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad 🙂

Wat doen jullie in de vakantie om verveling tegen te gaan?

Liefs, Tessa

(foto’s via: http://weheartit.com/)

Advertenties

2 gedachtes over “Anti-verveel tips voor in de vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s