Apps die je leven net een klein beetje makkelijker maken

Hoi lieve mensen!

Tegenwoordig zijn de smartphones niet meer weg te denken. Iedereen loopt er mee rond en er wordt graag gebruik van gemaakt.

Vandaag deel ik met jullie een paar minder bekende apps die ook wat liefde verdienen

Naamloos
The fabulous
  • The Fabulous : Dit is een app om gezonde gewoontes aan te leren. Je leert bijvoorbeeld om meer water te drinken en te sporten in de ochtend. Je wordt heel erg gemotiveerd om elke dag je doelen te halen en dat is natuurlijk super leuk! Ook vind ik de app er ontzettend mooi uitzien en dat werkt voor mij ook altijd super erg mee.
  • Bluelight eyecare: Deze app is ervoor gemaakt om je beter te laten slapen. Als je naar een telefoon kijkt , krijgen je ogen ongemerkt veel blauw licht te voorduren. Van dit blauwe licht kun je minder goed melatonine aanmaken wat er voor zorgt dat je niet goed in slaap kunt komen. Deze app zorgt ervoor dat het blauwe licht eruit wordt gefilterd waardoor je beter kunt slapen.
  • Nike running: Wat betreft hardlopen heb ik af en toe wat motivatie nodig. De nike running app helpt je hierbij. Je kunt doelen stellen en het helpt je ook tijdens het hardlopen. Als je dan je rondje hebt hardgelopen kun je zien hoe snel je hebt gelopen en hoe ver. Een erg gebruiksvriendelijke app!
  • Evernote: Voor school moet ik vaak aantekeningen maken en projecten in elkaar zetten. Evernote helpt je hierbij. Je kunt erg gemakkelijk notitieboeken maken en daar notities in schrijven. Ook kun je er gemakkelijk foto’s of audio bij doen. De audio is dan vooral handig als je tegelijkertijd met het aantekeningen maken je telefoon mee hebt laten lopen, dan kun je de audio zo weer terug vinden en luisteren en zo een nog duidelijker beeld van de aantekeningen krijgen.Ook kun je in evernote met meerdere mensen tegelijk aan een project werken. Dit is echt ideaal. Alle wijzigingen slaan steeds automatisch op en zo kun je samen je project afmaken.
  • Forest: Dit is echt een ideale app als je veel moet leren voor school. Het werkt met een principe van ‘boompjes planten’ voor elke 30 minuten dat je aan het leren bent. In die 30 minuten kun je niet op je telefoon en als je toch wel op je telefoon gaat, gaat je boom dood. Na  een tijdje van bomen planten heb je een klein bos. Ook de dode bomen staan erbij en dat is natuurlijk helemaal niet leuk ; een extra motivator om door te werken! Je kunt trouwens ook langer dan 30 minuten instellen als je langer wil werken.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben!

Hebben jullie nog handige apps?

Lieve groetjes, Tessa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s